Keitä me olemme?

Sea Shepherd on kansainvälinen suoran toiminnan mertensuojeluliike.

Tehtävämme

Puolustaa ja suojella meriämme.

Sea Shepherd on kansainvälinen epäkaupallinen mertensuojeluliike, joka suoran toiminnan kampanjoillaan puolustaa luonnonvaraisia eläimiä, ja suojelee maailman valtameriä laittomalta hyväksikäytöltä ja elinympäristöjen tuhoamiselta.

Lue lisää
Miksi kamppailemme

Mertemme ekosysteemejä kohtaavat uhat.

Meret ja niiden asukkaat kuolevat ylikalastukseen ja elinympäristöjen tuhoutumiseen. Salakalastajat hyödyntävät armotta merielämän suojelualueita ja laiton, raportoimaton sekä sääntelemätön kalastus jatkuu kenenkään huomaamatta avomerellä, kaukana julkisuuden kantamattomissa.

Lue lisää
sea shepherd ylikalastaminen
Toimentatapamme

Meriämme suojaavien lakien turvaaminen suoran toiminnan keinoin.

Maailman meriä suojaavia kansainvälisiä ja kansallisia lakeja on vaikea valvoa. Sea Shepherd käyttää suoraa toimintaa puolustaakseen merielämää ulapoilla, ja toimii yhdessä viranomaisten kanssa hillitäkseen salakalastusta kansallisilla vesialueilla.

Lue lisää
Historia

Sea Shepherdin historia.

Sea Shepherdin perusti vuonna 1977 Paul Watson, joka oli yksi Greenpeacen perustajajäsenistä. Liike on kasvanut ruohonjuuritason alkuajoistaan kansainväliseksi liikkeeksi, jolla on itsenäisiä toimintaryhmiä yli 20 maassa.

Lue lisää
kapteeni watson historia sea shepherd
sea shepherd laivastomme
Laivastomme

Sea Shepherdin kansainvälinen laivasto.

Sea Shepherd Globalin laivasto – joka tällä hetkellä käsittää viisi alusta – on ratkaisevassa roolissa työssämme. Laivaston avulla puolustamme ja suojelemme merielämää kampanjoissamme ympäri maailmaa, aina Antarktikselta Afrikkaan.

Lue lisää
Taiteilijat

Sea Shepherdin puolesta.

Artistit, muusikot ja näyttelijät ympäri maailmaa käyttävät lahjojaan Sea Shepherdin tehtävän tukemiseen, ja jakavat kanssamme huolen maailman merten tulevaisuudesta.

Lue lisää
Aerosmith in a Seashepherd boat
TOIMI MERTEN PUOLESTA!

Tarvitsemme apuasi.